Błąd 404

Strony nie znaleziono, ale...

Za to znaleźliśmy przepis na Cappuccino!

1. Zaparz espresso (25 ml). Dla lepszego smaku i aromatu użyj przefiltrowanej wody i świeżo zmielonej kawy.

2. Spień 150 ml podgrzanego mleka, o zawartości tłuszczu minimum 2%. Jeśli nie posiadasz spieniacza, możesz użyć miksera.

3. Ostrożnie wlej mleko do kawy, tak aby zachować piankę.

4. Cappuccino możesz posypać startą czekoladą lub kakao.

5. Podawaj w dużej filiżance, najlepiej w zestawie z deserem.

Instanta Coffee Cappucino Glass Cup

Twoja przeglądarka nie jest już obsługiwana, zalecamy użycie aktualnej wersji np Chrome, Firefox, Edge

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Zobacz Politykę Prywatności

UP
Down